Logo Logo

Partners

Reeve is een gezamenlijk initiatief van gemeente Kampen en BPD Ontwikkeling. Op deze pagina lees je meer over deze 2 partijen. Benieuwd naar de gezamenlijke visie op het nieuwe gebied Reeve?

Over gemeente Kampen

Op 12 april 2017 heeft de gemeenteraad van Kampen het besluit genomen voor de bouw van Reeve. Met dit besluit kan gestart worden met het maken van een bestemmingsplan voor de voorbereidingen van de bouw van 600 woningen met het voornemen hier over tien jaar nog 700 woningen aan toe te voegen. In Kampen wonen 52.040 inwoners (1 april 2016), waarmee zij op de lijst van grootste gemeenten in Nederland op plaats 72 staat. Gedeeltelijk ligt de gemeente in het Nationaal Landschap IJsseldelta. Kijk voor meer informatie op: stad.kampen.nl

Over BPD Ontwikkeling

Bouwfonds, vanaf 1 januari 2015 actief onder de merknaam BPD, richt zich op de ontwikkeling van integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed. Het is haar ambitie om plekken te creëren waar het goed wonen, werken, leven en recreëren is. BPD is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke als uitleglocaties. BPD zet hierbij in op nauwe samenwerking en sterke coalities met kopers, overheden, maatschappelijke organisaties en andere marktpartijen. Dankzij die geïntegreerde aanpak opereert ze vanuit draagvlak en betrokkenheid. Met haar concepten en gebiedsontwikkelingen streeft BPD Ontwikkeling naar een optimaal rendement op het gebied van wonen, comfort en duurzaamheid. Op die manier wordt vooruitgang gecreëerd voor alle betrokken partijen. BPD Ontwikkeling is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep. Kijk voor meer informatie op www.bpd.nl.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?