Logo Logo

Onze visie op wonen in Reeve

In Reeve kun je zorgeloos genieten van de unieke leefomgeving die wordt gekenmerkt door landschap en water. Je woont er rustig en op jezelf, maar kunt de voorzieningen in Kampen en Zwolle opzoeken wanneer en met wie je wilt.

Met de fiets of lopend voel je je één met de natuur en alles wat er groeit en bloeit. Via veilige landelijke fietsroutes ben je zo in het gezellige Kampen. Met een kleine boot vaar je zo de IJssel op. Ideaal voor een relaxte middag met het gezin, kleinkinderen of vrienden. Geniet hier van de privacy en rust en ruimte om je heen.

Vrijheid
Origineel
Zorgeloos

Vrijheid

Het wonen in Reeve geeft je het gehele jaar een gevoel van vrijheid. En dat is goed thuiskomen na een dag hard werken. Je kunt hier op een steenworp afstand van je huis genieten van de vele watersportmogelijkheden. Het water krijgt meerdere functies, zoals speelwater, zichtwater, viswater en water waar je met een sloep of ander bootje kunt varen. De sluis zorgt voor vertier en vermaak. Reeve wordt een 'place to be', voor zowel bewoners als bezoekers van het gebied. Van jong tot oud. 

Origineel

Reeve wordt ontwikkeld voor mensen die bewuste keuzes maken, zich aangetrokken voelen tot het buitenleven. Reeve wordt een bijzonder op zichzelf staand dorp. Een dorp dat een fijne woonomgeving biedt voor haar bewoners en een prettig verblijfsgebied vormt voor fietsers, wandelaars en waterliefhebbers. Hierdoor is Reeve een bijzonder aantrekkelijke toevoeging voor Kampen.

Zorgeloos

Reeve is er voor gezinnen die in de natuur willen wonen en bewust kiezen voor meer vrijheid en avontuur. Dat de voorzieningen van de stad iets verder weg liggen wordt ruimschoots gecompenseerd door de landschappelijke woonomgeving. Gemak zit hem tegenwoordig in een online boodschappenservice en webwinkels die overal aan huis bezorgen wanneer het jou uitkomt. Wonen aan het water is wat deze huizen zo aantrekkelijk maakt. In de zomer kun je hier zwemmen en in de winter ligt er ijs. Er komen altijd veel watervogels langs. In het voorjaar hoor je de karpers spartelen langs de oever.

Is wonen in Reeve iets voor jou? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Vul onderaan de pagina je mailadres in om je te abonneren.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?