Bouwnummers en concept plattegronden De Werven fase 1 online

14 oktober '22

Goed nieuws! Alle 27 bouwnummers van De Werven fase 1 in Reeve staan nu live. Bekijk de woningen, concept plattegronden en de bijbehorende kenmerken. Heb je al een bouwnummer op het oog? Voeg deze toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid op de start verkoop. We hebben alvast een sneak preview van één van de impressies die nu gemaakt worden. Bekijk hierboven het concept vogelvlucht* van De Werven zelf.

*Dit is de eerste concept impressie uit het definitieve ontwerp. Hierdoor kan aan deze informatie / impressie geen rechten worden ontleend.

Alles over jouw favoriete woning

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Benieuwd naar de indeling? Je kan nu alvast een kijkje nemen in de concept plattegronden. Dit zorgt ervoor dat je alvast een goede indruk hebt bij de inrichting van jouw droomwoning.

Bekijk de bouwnummers
image alt

Binnenkort te verwachten

Binnenkort delen we nog meer informatie, zoals de definitieve plattegronden en impressies van alle woningen. De schetsen maken dan plaats voor de definitieve impressiebeelden van de woningen. Uiteraard volgt ook nog wanneer de woningen precies in verkoop gaan en hoe het verkoopproces verloopt. Genoeg informatie heb je nog tegoed. Naar verwachting start de verkoop eind dit jaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan word je automatisch per e-mail geïnformeerd.

Hoe werkt het eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een wensenlijst? Bekijk het woningaanbod