De 2 onder 1 kapwoning is razend populair; en dat is niet voor niets!

24 januari '23

De prijs is gunstiger dan die van een vrijstaande woning én je hebt er meer privacy dan in een tussenwoning… We hebben het natuurlijk over de 2 onder 1 kapper! In bijna ieder nieuwbouwproject komt dit gewaardeerde type terug en dat is niet voor niets. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de 2 onder 1 kap duo’s van De Werven fase 1.

De 2 onder 1 kapwoning; ruim én voordelig

Op de woningmarkt horen we de term 2 onder 1 kap steeds vaker voorbijkomen. Met de hoge bouwgrondprijzen en stijgende materiaal kosten is dit niet zo vreemd. De 2 onder 1 kapwoning geeft projectontwikkelaars namelijk de mogelijkheid twee huizen te bouwen onder één dak. Dat scheelt een hoop in de kosten! Hierdoor is de koop van een 2 onder 1 kap financieel een stuk voordeliger dan een vrijstaande woning en geniet je toch van meer privacy dan in een rijtjeshuis. Dit in combinatie met de extra ruimte én het fijne uitzicht – je woning grenst namelijk maar aan één zijde aan buren – maakt dit woningtype zeer geliefd!

image alt

De 8 begeerde duo’s van De Werven

En zeer geliefd? Dat zijn de 8 begeerde 2 onder 1 kap duo’s van De Werven fase 1 zeker! De 4 slaapkamers maken deze 2 onder 1 kappers tot de ideale gezinswoningen. Voor alle woningen geldt dat zij een open eetkeuken en woonkamer hebben die in een S achtige vorm aan elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor een ruimtelijke en gezellige sfeer. Een ander financieel én praktisch voordeel van de 2 onder 1 kappers is dat de ingebouwde keuken en het sanitair en de betegeling van de badkamer inclusief zijn. Tot slot beschikken de woningen over een ruime zolderverdieping met 2 aparte ruimtes, die jij volledig naar eigen wens inricht! Wat dacht je van een thuiskantoortje of speelruimte voor de kids?

image alt

Vanuit jouw 2 onder 1 kapwoning, zo de groene omgeving in!

Het is niet alleen het ontwerp dat deze woningen tot een succes maakt, ook de omgeving waarin zij staan speelt een belangrijke rol. Er is bewust gekozen voor een ontwerp waarbij de tuin aan de achterkant van de woning komt. Hierdoor loopt jouw tuin naadloos over in de groene omgeving en lijkt deze optisch extra groot. Doordat de geclusterde woningen als eilandjes over het landschap verdeeld zijn, kan je vanaf iedere plek van het uitzicht blijven genieten. Ieder cluster beschikt over een openbaar gebied met vaste parkeervakken, zo oogt de omgeving altijd autoluw. Auto’s zijn te gast op de klimaatdijk, waardoor jij hier veilig wandelt en fietst. Kortom, hier geniet jij zorgeloos van de prachtige groene omgeving!

Goed nieuws; nog een aantal woningen beschikbaar!

Zie jij jezelf al zitten? Met het hele gezin, gezellig in de ruime huiskamer mét uitzicht op de groene omgeving? Goed nieuws! Er zijn nog een aantal 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. Ben jij benieuwd welk van deze woningen het beste bij jou past? Klik op onderstaande button om ze direct te bekijken!

  Heb je vragen? Neem contact met ons op!
  Bekijk welke woningen er beschikbaar zijn