Goed nieuws voor alle woningzoekenden. Er is zojuist nieuw woningaanbod live gegaan. Dit is nu je kans om je in te schrijven voor de woningen van De Werven fase 2 in Reeve.

Het Eiland in Reeve

Verkocht

Wonen op je eigen eiland in Reeve, dat is puur genieten

Kom straks aanrijden over één van de 2 bruggen die Het Eiland ontsluiten en voel gelijk die ontspanning. Het Eiland is gemaakt voor vrijheidszoekers met een nautische leefstijl. Groen, riet, tuinen en houten vlonders sieren de oevers. Bootjes liggen aangemeerd en de huizen staan vrij op de kavels langs de intieme, dorpse straten. Licht, lucht, ruimte, water en groen. Wat is dit ongelofelijk bijzonder.

image alt

Een huis met een tuin aan het water

Het grootste deel van de woningen op Het Eiland heeft een tuin direct aan het water. En anders heb je er door de ruimtelijk opzet altijd zicht op. Aan de tuinen mag je je eigen boot aanmeren. Zie je het al voor je… op een mooie dag zet je de koelbox in de sloep en vervolgens vaar je zo via de sluis het Reevediep op richting de Randmeren. Elke dag een beetje dat vakantiegevoel.

image alt

Water, groen, park én strand. Wat wil je nog meer?

Het mag duidelijk zijn dat het waterrijke karakter de toon zet van deze ontwikkeling. Maar als je dat combineert met het feit dat op Het Eiland de kavels ruim zijn en dat er ook nog een park en strandje is, wordt het pas echt bijzonder. Dit is nou echt zo’n plek waar al het goede samenkomt. En over niet al te lange tijd geniet jij daar misschien wel dagelijks van.

Het woningaanbod

Op Het Eiland komen vrijstaande huizen en 2 onder 1 kapwoningen. Op prominente plekken komen eyecatchers, zoals je dat ook in een bestaand dorp ziet. Bijzonder aan Het Eiland is dat je er zelf je droomhuis kunt bouwen. Alle woningen zijn verkocht en ook al opgeleverd aan de nieuwe bewoners van Het Eiland.

Planning Het Eiland

De visie die in het stedenbouwkundig plan is geformuleerd is uitgewerkt op projectniveau, zodat we je concreet kunnen laten zien hoe mooi Het Eiland wordt. De prachtige beelden kan je op deze website vinden. Op de pagina planning van Het Eiland kan je meer informatie vinden.

Dit wil je lezen! Visie achter Het Eiland
Blijf op de hoogte Lees het laatste nieuws