Goed nieuws voor alle woningzoekenden. Er is zojuist nieuw woningaanbod live gegaan. Dit is nu je kans om je in te schrijven voor de woningen van De Werven fase 2 in Reeve.

De Werven fase 2 in voorbereiding

De Werven: nergens mee te vergelijken

Nergens in Nederland is het eerder gedaan: een dijk zo breed maken, dat je erop kunt wonen. In Reeve durven we uniek te zijn en laten we de klimaatdijk en nieuwbouwwoningen opgaan in elkaar. De geclusterde woningen liggen als kleine eilandjes in een parkachtig landschap. Op die manier beleef je overal de unieke natuur om je heen. Ontdek hoe bijzonder De Werven in Reeve wordt.

Wonen met zicht op...

De Werven in Reeve heeft 2 woonsferen: je woont open en vrij aan het Reevediep of je kijkt schitterend uit op het dijklandschap richting Kampen. Bewoners genieten van het leven op deze bijzondere plek en voorbijgangers hebben er zicht op. Je kunt je voorstellen dat er in architectuur een bijpassend statement gemaakt zal worden. Je leest er meer over bij de visie.

Visie op de Klimaatdijk
image alt

Recreatief lint langs de dijk

Dat je hier één bent met de natuur is zeker. Rijdend over de dijk kijk je ontzettend mooi uit op het water en het polderlandschap. Maar ook als je wat afdaalt op het niveau van het Reevediep, is er van alles te beleven. Langs de Klimaatdijk loopt straks een recreatief lint voor fietsers en wandelaars. Het 'avonturenpad' volgt de dijk, profiteert van het unieke uitzicht en koppelt de havens, dorpskern, strandje en de ligweide aan elkaar.

Kies je voor een leven op de dijk in Reeve?

Stap voor stap komt De Werven tot leven. Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Nederland? Schrijf je onderaan de pagina in als belangstellende, dan houden we je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Een uniek concept Visie op De Werven
Blijf op de hoogte Lees het laatste nieuws