Wonen op De Werven: nergens mee te vergelijken

Nergens in Nederland is het eerder gedaan: een dijk zo breed maken, dat je erop kunt wonen. In Reeve durven we uniek te zijn en laten we de klimaatdijk en nieuwbouwwoningen opgaan in elkaar. De geclusterde woningen liggen als kleine eilandjes in een parkachtig landschap. Op die manier beleef je overal de unieke natuur om je heen. Ontdek hoe bijzonder De Werven in Reeve wordt.

image alt

Wonen met zicht op...

De Werven in Reeve heeft 2 woonsferen: je woont open en vrij aan het Reevediep of je kijkt schitterend uit op het dijklandschap richting Kampen. Bewoners genieten van het leven op deze bijzondere plek en voorbijgangers hebben er zicht op. Je kunt je voorstellen dat er in architectuur een bijpassend statement gemaakt zal worden. Je leest er meer over bij de visie.

Visie op de Klimaatdijk
image alt

Woningaanbod De Werven

In de eerst fase worden er 27 woningen gebouwd op de bijzondere Klimaatdijk in Reeve. Een exclusief woningaanbod van dijkwoningen die worden uitgevoerd als bungalow, 2 onder 1 kapwoning, appartement of vrijstaand huis. Hoogteverschillen worden optimaal benut. Bijvoorbeeld door woningen te 'verzinken' in de dijk. Maar ook met terrassen, waarbij een aantal steile taluds het hoogteverschil opvangen. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze woningen. Wil jij hier wonen? De Werven fase 1 is nu in verkoop dus schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer!

Bekijk het woningaanbod

Kies je voor een leven op de dijk in Reeve?

Stap voor stap komt De Werven tot leven. Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Nederland? Schrijf je onderaan de pagina in als belangstellende, dan houden we je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Vogelvlucht De Werven fase 1
Een uniek concept Visie op De Werven
Blijf op de hoogte Lees het laatste nieuws