Alle bouwnummers van Het Eiland fase 1 staan online

22 juni '21

Alle 16 bouwnummers van Het Eiland fase 1 staan nu online. Pak je mobiel of je laptop en ga op zoek naar jouw perfecte woning. Heb je al een voorkeur voor een bepaalde woning, dan kan je het bouwnummer gemakkelijk toevoegen aan je wensenlijst.

Favoriete woning op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Meer weten?

Perfecte woningmatch

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook de kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en hoe de ligging van de zon is. In de interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt van Het Eiland fase 1. Klik door de kaart heen en ga op zoek naar jouw perfecte match.

Nieuwbouwwoning kopen Bereid je voor
Woningaanbod Bekijk de bouwnummers