Als eerste in verkoop: Het Eiland fase 1

4 mei '21

De voorbereidingen voor Reeve zijn in volle gang. In het najaar start als eerste de verkoop van Het Eiland fase 1. Hoeveel woningen komen er? We vertellen het je graag.

image alt

Woningtypes

Het Eiland is gemaakt voor vrijheidszoekers met een nautische leefstijl. Er komen in deze eerste fase in totaal 16 woningen: 8 vrijstaande woningen en 8 2 onder 1 kap woningen. De verwachting is dat de verkoop in het najaar start. 

Bekijk de woningtypes

Schrijf je in als belangstellende

Op de pagina Woningen kun je nu de 2 woningtypes bekijken. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerking van de appartementen. Denk aan de impressies, plattegronden, definitieve prijzen enz. Nog even geduld! Wanneer er meer bekend is, dan wordt dat uiteraard gedeeld.

Ben je geïnteresseerd in één van de woningtypes? Laat dan je gegevens achter door op de knop 'Aanmelden voor projectfase' bij het type te klikken. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning zodra de verkoop start. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, dan kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur. Ook houden wij je dan op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Het Eiland fase 1.

Meld je aan
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning