Beelden van Het Eiland vanuit de lucht

13 april '23

Gedreven door het mooie weer is de aannemer op pad gegaan om de bouw van Het Eiland vanuit een ander perspectief in beeld te brengen. De combinatie van helder lente weer en het gebruik van een drone leverde prachtige beelden op van de bouwlocatie. We beginnen hoog vanuit de lucht en zoomen steeds meer in op de bouwlocatie.

Hoog vanuit de lucht

Vanuit deze hoogte is goed te zien waaraan deze nieuwe wijk haar naam te danken heeft: Het Eiland. Omringd door water is deze unieke locatie een prachtige plek om een woning te laten bouwen, en straks te wonen. Scroll mee door de foto’s hieronder in de fotocarrousel.

Een kijk dichter op de kavels

Zoals in de laatste bouwupdate te lezen valt, is nu goed te zien dat sommige woningen al meer richting oplevering gaan terwijl andere kavels nog in een begin stadium zijn. Leuk om te zien dat de reeds opgetrokken woningen allemaal van elkaar verschillen. Elk huis heeft een eigen ontwerp wat bijdraagt aan een karakteristieke nieuwe woonomgeving. Bekijk de foto’s waar de huizen in aanbouw van dichtbij in beeld zijn gebracht.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op