Zo komen de woningen er uit te zien

8 juni '21

Onder het woningaanbod van Het Eiland heb je al een idee gekregen hoe de woningen eruit komen te zien. We hebben nu alle concept schetsen van de woningen van fase 1. Dit zijn nog schetsen, maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de woningen straks worden. Kijk je mee?

De brugwachters markeren de entree van Het Eiland

Deze 5 woningen bestaande uit 2x 2 onder 1 kapwoningen en 3x vrijstaande woningen verwelkomen de bewoners en bezoekers aan Het Eiland. Deze woningen worden als één geheel ontworpen en vormen hiermee een 'familie'. Inspiratie komt van nautische pakhuizen, werven en schuren. De schetsen hieronder laten de entree van het Eiland zien en vanuit verschillende hoekpunten worden de woningen uitgelicht. Let op de zorgvuldige detaillering en het gebruik van hout als hoofdmateriaal. Om het nautische karakter goed naar voren te brengen is er gekozen voor een passende kapvorm dat past bij het beeld van werven. De kleur van de kap is doorgetrokken naar een deel van de gevel. Dit zorgt voor een harmonieus geheel.

Buitendorpse boothuizen

De architectuur van de woningen aan het water is geïnspireerd op de boothuizen. Dat zijn oude houten loodsen waar mensen hun boot neerlegden. Perfect voor mensen die graag hun boot vlakbij hun woning willen aanleggen, want elke woning heeft een eigen aanlegsteiger. Ideaal toch? Schets hieronder toont de voorkant van deze woningen. Er zijn 2x vrijstaande woningen en 6x 2 onder 1 kapwoningen. Ook hier is de kap en gevel hetzelfde dat voor één geheel zorgt. Zoals je kan zien komt er voldoende licht naar binnen door de vele ramen. Verder is er ruimte gecreëerd tussen de woningen, zodat er doorzichten ontstaan naar het water. Klik rechts hieronder om de woningen vanaf het water te bekijken.

De poortwachters van Het Eiland

Voordat we Het Eiland verlaten passeren we 3 statige eyecatchers. Dit zijn 3 zeer ruim opgezette vrijstaande woningen, helemaal passend bij de sfeer van de boothuizen. Deze woningen vormen één geheel met kleur en materiaal. Onderin vind je nog twee schetsen van de woning die zich in het midden bevind. Wonen op een geweldige locatie in een heel unieke woning. Dat kan op Het Eiland.

Poortwachters Het Eiland fase 1
Poortwachters Het Eiland fase 1
Poortwachters Het Eiland fase 1

Wat kan je binnenkort verwachten...

Achter de schermen zijn we dus druk bezig met de uitwerking van de woningen van fase 1. Op dit moment kan je de verschillende woningtypes onder het woningaanbod bekijken. Binnenkort maken we de bouwnummers bekend en dan kan je alvast de bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaren in jouw wensenlijst. Mocht je interesse hebben in een woning op Het Eiland, meld je dan aan als belangstellende.

Onderdeel van de toewijzing Financiële check
Nieuwbouwwoning kopen Bereid je alvast voor