De definitieve prijzen zijn bekend

5 april '22

Binnenkort starten we met de verkoop. Alle details zijn uitgewerkt en de definitieve verkoopprijzen vastgesteld. Benieuwd naar de definitieve verkoopprijzen?

Een jaar geleden zijn de indicatieve prijzen voor de woningen van Het Eiland fase 1 gedeeld. Nu bijna een jaar later zijn door uitdagingen in de bouwsector en de gestegen huizenprijzen de definitieve verkoopprijzen hoger dan de vanaf prijzen van mei 2021. Tijdens de ontwikkeling bleek dat sommige woningen groter zijn dan we in eerste instantie hebben gedacht. Meer woonoppervlakte en dus meer ruimte. Enkele woningen hadden zelfs geen berging. Dat is aangepast waardoor alle 16 woningen een grote berging hebben. De prognose start verkoop is 14 april 2022. We verwachten dit deze week definitief te kunnen communiceren.

Bekijk de definitieve prijzen

Wat krijg jij voor de koopsom?

Naast dat jij voor deze prijs de woning vrij op naam krijgt, zijn er nog meer voordelen. Bij de prijs is de badkamer inbegrepen. Het wordt netjes afgewerkt en volledig gemonteerd geleverd. Verder kan je 2 auto's op je eigen oprit kwijt. Ook is de woning erg duurzaam en helemaal gasloos. De woningen beschikken over zonnepanelen, vloerverwarming, luchtwarmtepomp en zijn 100% BENG gecertificeerd.

image alt

Financiële check

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Het Eiland fase 1? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. 

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account

Financiele check aanvragen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt