14 april 2022

Zet het alvast in je agenda!

Donderdag 14 april start de online verkoop van de woningen van Het Eiland fase 1. Op die dag zijn alle stukken compleet en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning je kiest? Bereid je alvast voor!

Start verkoopdatum Het Eiland bekend

7 april '22

Op donderdag 14 april 2022 om 15.00 uur start de verkoop van de woningen van het Eiland fase 1 en kan je jouw voorkeuren online doorgeven. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op donderdag 14 april in de middag een nieuwsbrief dat de verkoop is gestart.

Zet jouw gewenste bouwnummers op jouw wensenlijst. Daarna ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Plaats dan jouw gewenste bouwnummers in het winkelmandje. Je kunt dan maximaal 5 voorkeuren doorgeven en je vindt alles overzichtelijk terug in jouw account. In Mijn Eigen Huis vind je ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, meer- en minderwerk, technische informatie over de woningen, maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak account aan
image alt

Verkoopprocedure & Toewijzing

Tot woensdag 20 april 17.00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 21 april in de loop van de dag is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers.

Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria:
- Aanmeldduur
- Financiële check
- Aantal kandidaten per bouwnummer

Meer over de toewijzing

Vraag digitale brochure van Het Eiland aan

De digitale brochure van Het Eiland is nu te bekijken. Je vindt er alle informatie van de woningtypes en een compleet overzicht van de bouwnummers in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien!

Je kunt de brochure aanvragen op de pagina Woningen bij het bouwnummer van je voorkeur. Veel leesplezier!

Bekijk de woningen Welke woning heb jij op het oog?
Alles over financiering Kan ik deze woning kopen?