Straatbeeld impressies van Het Eiland

22 december '21

Het is zover! We hebben zojuist de straatbeeld impressies* van Het Eiland op de website geplaatst. Vanaf verschillende standpunten kan je de boothuizen, poortwachters en de brugwachters bewonderen. En wat is het mooi geworden. Kijk je met me mee?

*De op deze website weergegeven impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

image alt

Bekijk de boothuizen van bovenaf

Benieuwd hoe de boothuizen van bovenaf eruit komen te zien? Bekijk hiernaast de vogelvlucht impressie over de boothuizen. Verderop vind je aan de rechterkant de 3 poortwachters die de entree van Het Eiland markeren. Onder de woningenpagina vind je de overige sfeerimpressies die vanaf het water of aan de straat zijn gemaakt. Gelijk een mooi moment om deze prachtige woningen dichterbij te bekijken.

Bekijk de impressies

Er komt nog meer...

Zoals eerder gecommuniceerd kan je vlak voor de kerst de verkooptekeningen inzien. Nog even geduld, naar verwachting kan je ze eind deze week downloaden en bekijken.

image alt

De brugwachters vanuit de lucht

Ook de brugwachters kan je van bovenaf zien. In een vogelvlucht worden deze 5 woningen meegenomen. Wil je deze woningen van dichtbij bewonderen? Dat kan! Klik hieronder om deze woningen vanaf de kant van de straat te bekijken. We hebben ook een sfeerimpressie van de tuin laten maken ter inspiratie. Wacht niet langer en bekijk het zelf. 

Bekijk de impressies
Laatste update Voorlopige planning
Woningaanbod Bekijk alle impressies