Planning nieuwbouw Het Eiland

Ben je op zoek naar een ruime woning omringd door water en groen? Het nieuwe dorp Reeve biedt je dat allemaal. De eerste fase van Het Eiland zal als eerste van Reeve in verkoop gaan. Ben je benieuwd wanneer de verkoop start? We houden je hier op de hoogte van de planning.

Definitief ontwerp

De schetsen van Het Eiland fase 1 zijn al een geruime tijd op onze website te bewonderen. Hiermee is het voorlopig ontwerp klaar en nu zijn we achter de schermen druk bezig met het definitieve ontwerp. Eind oktober 2021 is definitief het ontwerp vastgesteld.

Het Eiland - definitief ontwerp

Start verkoop

De eerste impressies van het straatbeeld van Het Eiland staan op de website. Hiermee krijg jij een nog beter beeld van deze geweldige woningen. In het nieuwe jaar worden deze impressies uitgebreid met interieur beelden. Vlak voor de kerst zijn de voorlopige verkoopstukken gedeeld, zodat jij je alvast kan voorbereiden. De start verkoopdatum is nu onder voorbehoud gepland in maart 2022.

Het Eiland - start verkoop

Op zoek naar het eilandgevoel?

Wil jij graag wonen in het nieuwe dorp Reeve en het liefst op Het Eiland om zo op zoek te gaan naar het ultieme eilandgevoel? Schrijf je dan in voor de eerste fase van Het Eiland. Houd onze website in de gaten. In de komende periode wordt er steeds meer informatie gedeeld over de woningen en natuurlijk de datum waarop we in verkoop gaan.

Zorgeloos genieten Onze visie
Meer lezen? Het laatste nieuws