Planning nieuwbouw Het Eiland

Ben je op zoek naar een ruime woning omringd door water en groen? Het nieuwe dorp Reeve biedt je dat allemaal. De eerste fase van Het Eiland zal als eerste van Reeve in verkoop gaan. Ben je benieuwd wanneer de bouw van deze woningen start? We houden je hier op de hoogte van de planning.

Definitief ontwerp

De schetsen van Het Eiland fase 1 waren al een geruime tijd op onze website te bewonderen. Hiermee is het voorlopig ontwerp klaar. De architecten hebben vervolgens hard gewerkt om het voorlopige ontwerp definitief te maken. Deze verkooptekeningen kan je op de woningpagina bekijken.

Het Eiland - definitief ontwerp

Start verkoop

De verkoop van de eerste fase van Het Eiland was op 14 april 2022. Bij start verkoop staan alle gegevens op de website en de stukken zijn dan ook gereed. Op 21 april zijn de woningen toegewezen en is de uitslag voor alle inschrijvers bekend gemaakt.

Het Eiland - start verkoop

Start bouw

De aannemer is in november 2022 gestart met de (bouw)werkzaamheden. Een start bouw is afhankelijk van meerdere factoren: bouwrijp grond, onherroepelijke omgevingsvergunning en 70% van de woningen voorverkocht zijn.

Het Eiland - start bouw

Oplevering

De prognose van de oplevering van de woningen van Het Eiland fase 1 is in het derde kwartaal van 2023. Deze prognose over de oplevering is echter nog onder voorbehoud. Er zijn nog veel zaken die van invloed zijn op onze planning. Naarmate de bouw verder vordert, kan er een steeds gerichtere opleverdatum worden afgeven.

Het Eiland - oplevering
Zorgeloos genieten Onze visie
Meer lezen? Het laatste nieuws