Situatietekening Het Eiland fase 1

25 mei '21

Het Eiland is gemaakt voor vrijheidszoekers met een nautische levensstijl. Zie je het al voor je… op een mooie dag zet je de koelbox in de sloep en vervolgens vaar je zo via de sluis het Reevediep op. Elke dag een beetje dat vakantiegevoel. Ben jij benieuwd waar de woningen in de eerste fase liggen? We delen graag de situatietekening met jou.

image alt

Waar komen de woningen te liggen?

Voor de eerste fase van Het Eiland komen 8 vrijstaande woningen en 8 2 onder 1 kapwoningen. Aan de rechterkant van de situatietekening wordt de entree van Het Eiland gemarkeerd en geeft hiermee het welkom gevoel aan de bewoners en bezoekers.

Links bovenin heb je een rij 'boothuizen' die heerlijk aan het water liggen, zodat je jouw eigen boot kan laten aanmeren. Deze woningen bepalen voor een groot deel het beeld naar de omgeving en geeft Het Eiland zijn nautische identiteit.

Links onderin heb je drie vrijstaande woningen. Kenmerkend is dat ze zeer ruim opgezet zijn. Wonen op het Eiland geeft je hiermee het gevoel van vrijheid. Langs het passeren van deze vrijstaande woningen verlaat je hiermee ook Het Eiland en kom je zo in De Dorpskern.

Interesse in Het Eiland fase 1?

Je hebt nu de ligging van de woningen van Het Eiland fase 1 gezien en je wilt meer weten? Dat kan! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en geef daarbij aan dat je interesse heb in deze projectfase. We nemen je dan stap voor stap mee in aanloop naar de start verkoop.


Hoeveel kosten de woningen? Prijsindicatie Het Eiland fase 1
Wandeling door de toekomst van Reeve Compleet nieuw dorp