Bouwnummers De Dorpskern fase 2 staan op de website

15 mei '23

We hebben goed nieuws! Alle 35 bouwnummers van De Dorpskern fase 2 staan onder het woningaanbod. Bekijk de mooie impressies van de woningen. De plattegronden, situatiekaart en voorlopige prijzen kan je ook allemaal op de website vinden. Lees nu alles over jouw favoriete bouwnummer en voeg deze toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid op de start verkoop.

Naar woningaanbod

Favoriete bouwnummer op jouw wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Stap verder richting start verkoop

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en hoe de ligging van de zon is.

Meer weten? Financiele check
Bekijk de woningen Wonen in De Dorpskern