Planning nieuwbouw De Dorpskern

Wat voor activiteiten komen er binnenkort en welke ontwikkelingen zijn er gaande in De Dorpskern? Hieronder houden we je op de hoogte van de eerste fase. Benieuwd naar wanneer de verkoop is gestart? Dat kan je allemaal op de pagina planning lezen.

Definitief ontwerp

In de zomer van 2022 is het definitieve ontwerp van De Dorpskern ontvangen. Op basis van deze stukken zijn er direct stappen gemaakt met de ontwikkeling van de impressies en sfeerplattegronden. Je kan ze nu allemaal op de website onder het woningaanbod vinden.

De Dorpskern - definitief ontwerp

Start verkoop

Het definitieve ontwerp is klaar. Ook is er hard gewerkt aan de overige stukken die nodig zijn bij start verkoop. Op 24 november 2022 is de verkoop van de eerste fase van De Dorpskern gestart. Op 22 juni 2023 is de tweede fase van De Dorpskern in verkoop gegaan. De woningen van fase 1 zijn inmiddels verkocht. De verkoop van fase 2 is nog in volle gang.

Bekijk het woningaanbod
De Dorpskern - start bouw

Start bouw

In oktober 2023 start de bouw van De Dorpskern fase 1. Er wordt dan alvast een deel van de woningen van het dorp gebouwd. Volg de vorderingen van de bouw door je hieronder in te schrijven op de nieuwsbrief.

De Dorpskern - start bouw

Wonen in het hart van Reeve

Op zoek naar unieke woningen omringd door intieme straatjes met het gevoel van vrijheid door de groene omgeving? Bekijk dan De Dorpskern. Stuk voor stuk prachtige woningen in een geheel nieuw dorp nabij Kampen. Meld je nu aan door je in te schrijven op de nieuwsbrief en dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

Wat zijn de plannen? Ons visie
Meer lezen? Het laatste nieuws