Planning nieuwbouw De Dorpskern

Wat voor activiteiten komen er binnenkort en welke ontwikkelingen zijn er gaande in De Dorpskern? Hieronder houden we je op de hoogte van de eerste fase. Benieuwd naar de start verkoopdatum? Dat kan je allemaal op de pagina planning lezen.

Definitief ontwerp

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan het voorlopige ontwerp. Zodra dat gereed is, dan gaan we direct aan de slag met het definitieve ontwerp. Mocht alles goed gaan, dan verwachten we in het voorjaar het definitieve ontwerp te mogen ontvangen. Dan kunnen we gelijk aan de slag met het maken van impressies en plattegronden.

De Dorpskern - definitief ontwerp

Start verkoop

In het eerste kwartaal wordt er nog hard gewerkt aan alle stukken. Als alles klaar is, dan kunnen we richting start verkoop gaan. Naar verwachting zal medio 2022 de verkoop van de eerste fase van De Dorpskern gaan starten. 

De Dorpskern - start bouw

Wonen in het hart van Reeve

Op zoek naar unieke woningen omringd door intieme straatjes met het gevoel van vrijheid door de groene omgeving? Bekijk dan De Dorpskern. Stuk voor stuk prachtige woningen in een geheel nieuw dorp nabij Kampen. Meld je nu aan door je in te schrijven op de nieuwsbrief en dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

Wat zijn de plannen? Ons visie
Meer lezen? Het laatste nieuws