Bouwnummers en concept plattegronden

23 mei '22

De 4 woningtypes van de eerste fase van De Dorpskern waren al een tijd bekend. Maar nu staan alle bouwnummers op onze website met de eerste concept plattegronden. Welke bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

image alt

Concept plattegronden per bouwnummer

Heb je al een bouwnummer op het oog in Het Dorp? Dan ben je vast reuze benieuwd hoe de indeling van deze woningen wordt. Daarom delen we alvast de concept plattegronden op bouwnummer niveau.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve plattegronden. Het kan dus zijn dat de indeling nog veranderd, maar het geeft al wel een goed beeld hoe de woningen er ongeveer van binnen uit komen te zien. Gaat jouw voorkeur uit naar een herenhuis, levensloopbestendige woning, 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning? Bekijk de plattegronden op de woningpagina of klik hieronder op de interactieve kaart op jouw favoriete woning om daar de plattegrond van te zien. Welke indeling past het beste bij jouw wensen?

Kies jouw favoriet! Bekijk de woningen
Wat betekent dat voor jou? Duurzamere keuzes