De impressies van De Dorpskern fase 1 zijn klaar

3 november '22

De verkoop van de woningen van De Dorpskern fase 1 in Reeve komt steeds dichterbij. Maar eerst laten we jullie graag zien hoe deze woningen eruit komen te zien. De impressies zijn namelijk klaar en wat zijn ze mooi geworden! Naast de verschillende straatbeelden van de woningen, hebben we ook interieur impressies laten maken. Bekijk ze hieronder of ga naar het woningaanbod.

Sfeerimpressies vanaf de straat

De eerste concept impressie van De Dorpskern hebben jullie al kunnen bewonderen. Nu zijn de impressies klaar om gedeeld te worden. We hebben impressies gemaakt vanaf de straat. Vanuit verschillende standpunten worden deze woningen uitgelicht. Dan kan je een nog betere blik werpen op de materialen die gebruikt worden.

Kijk binnen in de woningen van De Dorpskern

Misschien heb jij al een woning op het oog in de eerste fase van De Dorpskern. Naast het ontwerp van deze woningen ben je natuurlijk ook benieuwd hoe het er van binnen uit ziet. Hoe fijn is het dan om ook een kijkje van binnen te nemen? Daarom hebben we van een aantal bouwnummers een interieurimpressie laten maken. De overige bouwnummers hebben we zo goed als mogelijk een passende interieur impressie erbij gedaan. Hieronder kan je al een aantal bekijken. Voor de overige interieurimpressies ga je naar het woningaanbod.

Vergroot je kans Financiële check
Kom snel kijken! Impressie per bouwnummer