Goed nieuws voor de kopers van De Dorpskern fase 2

7 december '23

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in De Dorpskern fase 2. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start. 

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer in juni 2024 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is Van Wijnen druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw en de bouw van de vorige fases. De kopersbegeleider van Van Wijnen informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in De Dorpskern fase 2 mede namens Van Wijnen een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Heb jij een vraag? Neem contact op
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten