Laatste kans op vrijstaand wonen in De Dorpskern fase 2

5 april '24

Stel je eens voor... vanuit je woning geniet je van het uitzicht op het water, pal voor je! Je kinderen spelen voor de deur terwijl de bootjes voorbij varen. Wat een ultiem vakantiegevoel is dat. Heb je altijd al zo willen wonen? En stond een luxe, duurzaam en vrijstaand huis altijd al bovenaan je verlanglijstje? Dan is dit je kans. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste 4 vrijstaande woningen.

image alt

Wonen omringd door water

De bijzondere architectuur sluit naadloos aan bij de groene en ruim opgezette wijk en omgeving. Door een mix van natuurlijke materialen zien de woningen er landelijk en toch modern uit. Elke dag lekker fietsen, wandelen of varen in je nieuwe woonwijk en in de groene omgeving. Wat heerlijk! Zoveel ruimte om je heen, waar vind je dat nog? Hier kunnen je kinderen onbezorgd spelen op het speelveldje, weg van de drukte van de stad, in de rust van de wijk. Twee vrijstaande woningen hebben een tuin die grenst aan het water. Hoe lekker is dat?

image alt

3 slaapkamers, badkamer (inclusief) en zolder

Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers, een apart toilet en een gloednieuwe badkamer (inclusief luxe sanitair en tegelwerk). Op de zolder heb je nog meer ruimte voor een thuiswerkplek, speelkamer voor de kinderen of logeerplek. In de afgesloten technische ruimte kun je de wasmachine en droger kwijt. Nog meer bergruimte voor fietsen of een extra koelkast vind je in de aangebouwde berging. Alle woningen zijn goed geïsoleerd en hebben zonnepanelen. Zo ben je voorbereid op de toekomst.

Ja! Ik wil een optie
image alt

Ultiem wooncomfort: pluspunten op een rij

Deze prachtige vrijstaande woningen bieden een uitgebreide lijst van luxe voorzieningen, zoals:

  • Royale kavels
  • Een grote aangebouwde berging
  • Standaard voorzien van vloerverwarming 
  • Grote vrij indeelbare zolder voor extra kamers
  • Een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch
  • Keuze uit diverse eigentijdse luxe tegelwerk pakketten
  • Tuinen op het westen en zuid-oosten

Duurzaam en comfortabel

De villa's zijn energieneutraal en voorzien van energielabel A+++. Ze beschikken over slimme duurzame technieken zoals zonnepanelen op het dak en een luchtwarmtepomp. De installatie voor de warmtepomp is natuurlijk netjes weggewerkt in de technische ruimte op de 2e verdieping. Bovendien is de hele woning voorzien van vloerverwarming dus nooit meer last van koude voeten. Hoe fijn is dat?

Wanneer start de bouw? Planning De Dorpskern
Welke vrijstaande villa kies je? Bekijk het aanbod