Nieuw woningaanbod in De Dorpskern

5 april '23

Wil jij graag wonen in De Dorpskern in Reeve? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een tweede fase aan in De Dorpskern en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de impressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in De Dorpskern fase 2

Nu De Dorpskern fase 1 in verkoop is, is het tijd voor nieuw aanbod in De Dorpskern. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van De Dorpskern fase 2. Op de pagina woningen kun je de impressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in/medio mei. Deze nieuwe fase bestaat uit 35 woningen, in verschillende typen namelijk:

  • Tussenwoning (5 stuks)
  • Hoekwoning (4 stuks) 
  • Herenhuis (14 stuks) 
  • 2 onder 1 kapwoning (4 stuks)
  • Vrijstaande woning (8 stuks) 

Bekijk de woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van De Dorpskern fase 2. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen.

Meer over woning kopen
Iets vragen? We helpen je graag! Neem contact met ons op
Welk woningtype spreekt je aan? Bekijk de woningtypes