Nieuws over De Dorpskern

31 januari '22

We hebben nieuws over De Dorpskern! Dit deelgebied vormt het hart van Reeve en het aanbod bestaat uit een grote variatie aan woningen. De woningen van De Dorpskern zullen in meerdere fases in verkoop gaan.

image alt

Woningtypes van Het Dorp fase 1

De eerste fase bestaat uit 26 woningen. Natuurlijk ben je razend nieuwsgierig naar de woningen van De Dorpskern fase 1. We hebben de voorlopige schetsen* van de architecten ontvangen en toegevoegd onder het woningaanbod.

De eerste fase bestaat uit 12 herenhuizen verspreid over het dorp. Deze woningen vallen in de categorie hoek- en tussenwoningen. Verder zijn er 4 vrijstaande woningen gelegen aan de dijk, oftewel Dijkwoningen. Ook komen 6 2 onder 1 kapwoningen in de verkoop genaamd Dijkwoningen, Hoofdstraat en Havenkantoor. Tot slot zijn er 4 Visserhuisjes die helemaal levensloopbestendig zijn. Ideaal voor mensen die graag voorbereid op de toekomst zijn.

*Dit zijn de eerste schets impressies die uit het voorlopige ontwerp komen. Hierdoor kan aan deze informatie / schetsen geen rechten worden ontleend.

Bekijk de voorlopige schetsen
image alt

Start verkoop 2022

Op dit moment is de planning voor de eerste fase van De Dorpskern niet gewijzigd. De verwachting is dat we in het voorjaar het definitieve ontwerp van de woningen kunnen ontvangen. Dat betekent ook dat we dit jaar in verkoop kunnen. 

Mocht er iets wijzigen of er is meer informatie bekend over de start verkoop, dan wordt dat uiteraard met alle belangstellenden gedeeld.

Planning De Dorpskern

Locatie van de woningtypes

Zoals eerder bekend zijn Het Eiland en De Werven zichtbaar in onze interactieve kavelkaart. Nu hebben we ook de Dorpskern in kaart gebracht. Klik hieronder op de kaart en zoom in op De Dorpskern. Aan de linkerkant liggen de woningen van fase 1. De woningtypes zijn daarbij ingetekend. Dan weet je direct welke woningtypes waar liggen.

Benieuwd? Laatste nieuws over Het Eiland
Nieuwsgierig? Laatste nieuws over De Werven