Sneak preview van De Dorpskern fase 1

4 augustus '22

Het dorpshart in Reeve komt steeds meer tot leven. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze woningen er straks uit komen te zien in De Dorpskern fase 1? De eerste 3D concept beelden zijn gemaakt. Je kan ze nu hieronder bekijken.

image alt

Artist impressions

Als je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet is gebouwd. Je kunt nog geen bezoekje brengen om bijvoorbeeld de sfeer te proeven of om de woning te inspecteren. Ondanks dat brengt een nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want inspecteren hoeft nog helemaal niet. En om je toch een beetje de sfeer te laten proeven, zijn er levensechte beelden gemaakt. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er straks uit komt te zien. Die beelden noemen we: 'artist impressions'.

De Dorpskern vanuit de lucht

Eindelijk kunnen we het allereerste volledige concept van De Dorpskern in Reeve met jou delen. Aan de linkerkant zie je een klein gedeelte van Het Eiland. In het midden alle woningen en kavels van het dorp waarbij je ook een eerste indruk krijgt van de sluis en brug. Achter De Dorpskern zie je waar De Werven ligt. Deze deelgebieden zijn omringd door de groene en waterrijke omgeving met de Reevediep als achtergrond.

De Dorpskern in Reeve

Verdere uitwerking

De bedoeling is om van deze woningen een artist impressions te maken. Zo krijg je als belangstellende straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning eruit komt te zien. Samen met het bureau die de artist impressions maakt, hebben we gekeken naar welke straatbeelden we goed in beeld willen brengen. Op dit moment zijn het nog wel concept beelden en dus nog niet definitief. Zo moet er bijvoorbeeld nog goed gekeken worden naar de kleuren en materialen van onder andere de gevelstenen en de dakpannen. En veel planten, heggen en bomen moeten ook nog mooier worden ingetekend. De definitieve beelden krijgen straks ook meer sfeer. Denk aan vogels in de lucht en kinderen die voorbij fietsen of spelen in de straten. Ondanks dat er nog het één en ander aangepast gaat worden, vonden we het al wel vast de moeite waard om de beelden met je te delen. Zo krijgt je toch alvast een goede indruk!

Hoe werkt dat? Nieuwbouw kopen
Keuze gemaakt? Woning toevoegen aan wensenlijst