22 juni 2023

Datum start verkoop bekend

Noteer alvast donderdag 22 juni 15:00 uur in je agenda, want dan start de online verkoop van de woningen in De Dorpskern fase 2. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door.

Inschrijfperiode De Dorpskern fase 2

8 juni '23

Als op 22 juni 2023 om 15:00 uur de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot woensdag 28 juni 17:00 uur, want dan sluit de registratie. De volgende dag, 29 juni, worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

image alt

Financiële check

Heb jij interesse in één van de woningen van De Dorpskern fase 2? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten?

Lees hier verder over de financiële check
image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Op donderdag 29 juni in de loop van de dag is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Wil je meer weten over het kopen van een woning in De Dorpskern en de toewijzing? Lees hier meer!

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op 22 juni in de middag een nieuwsbrief met de link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden en technische informatie over de woningen, maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Meer weten? Financiële check
Welke woning kies jij? Bekijk de woningen