Definitieve verkoopprijzen Fase 2 bekend

13 juni '23

De prijzen van de 35 woningen in De Dorpskern fase 2 zijn nu definitief. Per woning weet je nu of het binnen jouw budget past. Er zijn verschillende type woningen waar je uit kan kiezen. Allemaal zeer divers en centraal gelegen in het dorp van Reeve omringd door water en groen. Daarnaast wordt dit plan uitgewerkt in BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Een woning die aansluit op de eisen voor energiezuinigheid en daarmee helemaal klaar is voor de toekomst! Welke woningen in De Dorpskern fase 2 plaats jij op je wensenlijstje?

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst al gemaakt?

Bekijk de prijzen

22 Juni start de verkoop

Op donderdag 22 juni om 15.00 uur start de verkoop van de woningen in De Dorpskern fase 2. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een persoonlijk account aan en voeg favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst. Je kan ook alvast de stukken doornemen die je bij elke bouwnummer kan downloaden.

Meer weten? Verkoopproces
Maak alvast een keuze Wensenlijst