Verkoop De Dorpskern fase 2 gestart

22 juni '23

Goed nieuws! De verkoop van de 35 woningen in de tweede fase van De Dorpskern is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis. Dit kan tot en met woensdag 28 juni 2023 tot 17:00 uur. Donderdag 29 juni volgt de toewijzing.

Naar woningaanbod
image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk bij je favoriete woning(en) voor onder andere de plattegronden en verkoopdocumenten. Documenten zoals het meer- en minderwerk en de afwerking vind je ook in jouw account van Mijn Eigen Huis. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel één aan.

Mijn Eigen Huis

Financiële check

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Lees hier verder over de financiële check.

image alt

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met woensdag 28 juni 2023 tot 17.00 uur. De dag daarna krijg je via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Meer over de toewijzing
Meer informatie nodig? Het kopen van een woning
Nu in verkoop Het dorp van Reeve