Planning Reeve De Werven

In Reeve De Werven in Kampen, realiseren we op de klimaatdijk verschillende type woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Reeve De Werven.

Definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp van de woningen van De Werven fase 1 is bijna klaar. Er is onder andere hard gewerkt aan de woningtypes en de omgeving in het cluster. Zodra het ontwerp definitief is, gaan we de impressies maken.

De Werven - definitief ontwerp

Start verkoop

Naar verwachting start de verkoop van De Werven fase 1 met 34 woningen in het vierde kwartaal van dit jaar. Ben je nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief? Schrijf je dan onderaan de pagina in en dan laten we het weten wanneer jij je voor deze fase kan inschrijven.

De Werven - start verkoop

Wie weet woon jij straks op een klimaatdijk

Ben jij op zoek naar een woning nabij Kampen en heb je belangstelling voor één van de geweldige woningen van De Werven? Houd dan onze website in de gaten, want zodra er meer bekend is over de planning dan wordt dat uiteraard op deze website gedeeld. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor dit project om via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden te worden.

Uniek concept Onze visie
Meer weten? Het laatste nieuws