Planning Reeve De Werven

In Reeve De Werven in Kampen, realiseren we op de klimaatdijk circa 53 woningen en appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Reeve De Werven.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Wie weet woon jij straks op een klimaatdijk

Ben jij op zoek naar een woning nabij Kampen en heb je belangstelling voor één van de geweldige woningen van De Werven? Houd dan onze website in de gaten, want zodra er meer bekend is over de planning dan wordt dat uiteraard op deze website gedeeld. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor dit project om via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden te worden.

Uniek concept Onze visie
Meer weten? Het laatste nieuws