Planning Reeve De Werven

In Reeve De Werven in Kampen, realiseren we op de klimaatdijk verschillende type woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Reeve De Werven.

Definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp van de woningen van De Werven is klaar. Er is onder andere hard gewerkt aan de woningtypes en de omgeving in het cluster. Op de website kan je nu alle impressies van De Werven bewonderen. 

De Werven - definitief ontwerp

Start verkoop

Op dinsdag 9 januari 2024 is de verkoop van 34 woningen van De Werven fase 1 gestart. De toewijzing was op 16 januari. Midden maart zijn alle woningen van De Werven fase 1 verkocht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan De Werven fase 2, zodat we dit jaar in verkoop kunnen. Zodra er meer bekend is, dan wordt dat via de nieuwsbrief gecommuniceerd.

De Werven - start verkoop

Wie weet woon jij straks op een klimaatdijk

Ben jij op zoek naar een woning nabij Kampen en heb je belangstelling voor één van de geweldige woningen van De Werven? Houd dan onze website in de gaten, want zodra er meer bekend is over de planning dan wordt dat uiteraard op deze website gedeeld. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor dit project om via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden te worden.

Uniek concept Onze visie
Meer weten? Het laatste nieuws