Planning nieuwbouw De Werven

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor dit bijzondere project De Werven. Overweeg je een woning te kopen in De Werven, dan ben jij vast benieuwd naar de planning. Wij hebben hieronder alles op een rij gezet omtrent de eerste fase. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Definitief ontwerp

Er wordt nu gewerkt aan het voorlopige ontwerp van de eerste fase van De Werven. Zodra dat klaar is, dan is het afwachten op het definitieve ontwerp. Wanneer het definitieve ontwerp klaar is, worden er stappen gezet voor het maken van impressies en zorgen dat alle stukken compleet zijn.

De Werven - definitief ontwerp

Start verkoop

Op dit moment zit De Werven fase 1 in de voorbereidende fase. De verwachting is dat de verkoop zal starten in het derde kwartaal van 2022.

De Werven - start verkoop

Wie weet woon jij straks op een klimaatdijk

Ben jij op zoek naar een woning nabij Kampen en heb je belangstelling voor één van de geweldige woningen van De Werven? Houd dan onze website in de gaten, want zodra er meer bekend is over de planning dan wordt dat uiteraard op deze website gedeeld. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor dit project om via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden te worden.

Uniek concept Ons visie
Meer weten? Het laatste nieuws