Bouwnummers met geïllustreerde plattegronden De Werven fase 1 live

30 oktober '23

Alle 34 bouwnummers van De Werven fase 1 staan nu live. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Zo ben je vast goed voorbereid wanneer de verkoop start.

Stap verder richting start verkoop

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

Waar komt jouw bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen. De plattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast ingekleurd en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt of op een openbare parkeerplaats. Verder is er per bouwnummer ook de prijsindicatie op de website weergegeven. 

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Klik door de kaart heen en ga op zoek naar jouw perfecte match.