De verkoop van De Werven fase 1 is gestart

9 januari '24

Goed nieuws, De Werven fase 1 is in verkoop! Schrijf je nu online in voor jouw favoriete woning. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Naar woningaanbod
image alt

Geef nu je voorkeuren door

Wil jij graag wonen in De Werven fase 1? Geef bij het woningaanbod online je voorkeuren door voor maximaal 5 woningen. Daar vind je nu alle benodigde informatie om je keuze te kunnen maken zoals bijvoorbeeld de plattegronden, de optietekeningen, de meer- en minderwerkopties en de juridische documenten. 

Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 15 januari 12:00 uur. Op dinsdag 16 januari krijg je via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Wil je meer weten over de toewijzing? Lees hier alles over het kopen van een woning en de toewijzingsprocedure.

De Werven in Reeve
Meer informatie? Contact met de makelaar
Schrijf je in! Droomwoning gevonden?