De Werven fase 1 komt tot leven

28 juli '21

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de eerste fase van De Werven. Er is al een voorlopig ontwerp klaar en de eerste beelden konden jullie al op deze website bewonderen. Nu hebben we nieuwe schetsen ontvangen en we kunnen niet wachten om ze te delen. Kijk mee hoe De Werven fase 1 tot leven komt.

image alt

Bungalow met prachtig uitzicht

Dit is één van de 5 bungalows die in de eerste fase ontwikkeld worden. Deze bungalows hebben de slaapkamers op de begane grond. Ideaal voor mensen die gelijkvloers willen wonen. Vanuit de woonkamer loop je zo jouw veranda op om te genieten van het weidse uitzicht. Wil je de natuur in? Dat kan! Vanuit je veranda loop je zo het groen in.

Bekijk de bungalows
image alt

Intieme straatjes

Op de dijk woon je gezamenlijk in een cluster waardoor er intieme straatjes ontstaan. Parkeren kan in de binnenzijde van de cluster en worden zoveel mogelijk uit het zicht geplaatst door het toevoegen van voldoende bomen en hagen.

image alt

Wonen en leven

Met de auto rij je zo de cluster in. Ook hier word je omringd door het unieke dijklandschap. Naast de weg wordt een vrijstaande woning en bungalow ontwikkeld. Kenmerkend zijn de doorzichten van land naar water.

Bekijk de vrijstaande woningen
image alt

Geniet van het buitenleven

Deze 2 onder 1 kapwoningen hebben een overdekt buitenruimte. Fijn voor als het wat minder goed weer is. Dan kan je alsnog genieten van je terras. Ook hier is de tuin gericht naar buiten, zodat je kan genieten van het parkachtige landschap.

Bekijk de 2 onder 1 kapwoningen
image alt

Hoogteverschillen op de dijk

Door hoogteverschillen op de klimaatdijk zijn veel woningen voorzien van een buitentrap. Dit kan spontaan voor gezellige ontmoetingen bij jouw voordeur zorgen. Staat de koffie al klaar?

Let ook goed op de gevels van deze woningen. Deze schets geeft goed weer welke materialen er gebruikt worden en zie je de details van zowel hout als steen.

image alt

Het recreatieve lint volgt het dijk

De klimaatdijk is verbonden met het recreatieve lint en is een belangrijk onderdeel van de fiets- en wandelroutes. In het cluster zijn er tussen de woningen verschillende doorgangen, zodat je direct aan je wandeling kan beginnen. Heb je de donkere gevels gezien van het appartementengebouw? Ook hier zijn de ramen gericht naar buiten om zo van het unieke uitzicht te genieten.

image alt

Een blik van bovenaf

Bekijk de verschillende type woningen van bovenaf: appartementen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en bungalows. Allemaal unieke woningen met geweldige uitzichten, straten die voldoende ruimte bieden maar ook intimiteit, parkeerplekken uit het zicht en bovenal: helemaal omringd door water en groen.

Bekijk de appartementen

De eerste stap is gezet

We zijn van start gegaan met de eerste fase van De Werven. Wellicht ben je nieuwsgierig naar de ligging, prijzen, start verkoopdatum of benieuwd naar de binnenkant van deze geweldige woningen. Hoe is de indeling van deze woningen en zijn de slaapkamers ruim genoeg? Dit zijn schetsen die uit het voorlopig ontwerp komen. Zodra het definitieve ontwerp klaar is, laten we prachtige impressies maken. Zodat jij een goed beeld krijgt hoe deze woningen er van binnen en buiten uit komen te zien.

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief van De Werven fase 1? Dan nemen we jou stap voor stap mee in aanloop naar de start verkoop.

Lees meer Visie op de klimaatdijk
Q4 in verkoop Het Eiland fase 1