Goed nieuws voor de kopers van De Werven fase 1

10 juni '24

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning van De Werven fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer in juli 2024 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is Mateboer Bouw druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw. De kopersbegeleider van Mateboer Bouw informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in De Werven fase 1 mede namens Mateboer Bouw een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Heb jij een vraag? Neem contact op
Bekijk het actuele aanbod Woningaanbod Reeve