Nieuw aanbod De Werven fase 2

4 juni '24

Goed nieuws voor alle woningzoekenden. Er is zojuist nieuw woningaanbod live gegaan. Dit is nu je kans om je in te schrijven voor de woningen van De Werven fase 2 in Reeve. Bekijk de kenmerken per woningtype, concept beelden en plattegronden. Misschien vind jij hier jouw nieuwbouwwoning.

image alt

De Werven fase 2 woningaanbod

In De Werven fase 2 komen in totaal 34 woningen. Je hebt de keuze uit 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen, hoek- en tussenwoningen en starterswoningen. Geschikt voor jong en oud! Bekijk onder het woningaanbod welke informatie er al beschikbaar is, zoals de kenmerken, concept plattegronden, concept beelden en prijsindicatie. Op de kavelkaart hieronder kan je precies zien hoe deze nieuwe fase gelegen is.

Naar woningaanbod

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen om de woningen dit jaar in verkoop te brengen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Ga naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Zo ben jij ingeschreven als belangstellende voor deze fase en word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

image alt

Ingeschreven, hoe nu verder?

Als je geïnteresseerd bent in De Werven fase 2 en je hebt ingeschreven, dan word je automatisch via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

Wat voor nu alvast van belang is om te melden zijn de toewijzingscriteria. Als je nu inschrijft voor deze projectfase, dan geldt dit als moment van aanmelding. Bij de toewijzingsprocedure spelen 3 criteriums een belangrijke rol:

  • Aantal kandidaten per bouwnummer
  • Financiële check
  • Aanmeldduur

Lees meer over de toewijzingsprocedure
Neem contact met ons op Direct een vraag?
Nog woningen beschikbaar Het dorp in Reeve