Nieuw aanbod in De Werven

7 juli '23

Goed nieuws voor alle woningzoekenden. Er is zojuist nieuw woningaanbod live gegaan. Dit is nu je kans om je in te schrijven voor de woningen in De Werven in Reeve. Bekijk de kenmerken per woningtype, concept beelden en plattegronden. Misschien vind jij hier jouw nieuwbouwwoning.

image alt

De Werven fase 1 woningaanbod

In De Werven fase 1 komen in totaal 34 woningen. Je hebt de keuze uit 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen, hoek- en tussenwoningen en starterswoningen. Bekijk onder het woningaanbod welke informatie er al beschikbaar is, zoals de kenmerken, concept plattegronden en beelden. De prijsindicatie van deze woningen volgende binnenkort. Op de kavelkaart hieronder kan je precies zien hoe de nieuwe fase gelegen is.

Naar woningaanbod

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen om de woningen straks in het 4e kwartaal van 2023 in verkoop te brengen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Ga naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Zo ben jij ingeschreven als belangstellende voor deze fase en word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Neem contact met ons op Direct een vraag?
Nog woningen beschikbaar Het dorp in Reeve