Datum start verkoop De Werven fase 1 bekend

21 december '23

Zie jij jezelf al wonen in De Werven fase 1? Dat komt dan mooi uit want de start verkoop datum van de 34 woningen is nu écht bekend. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld? Kom je dan ook langs op de informatiebijeenkomst van De Werven?

9 januari 2024

Noteer in je agenda

Start verkoop 9 januari om 12:00 uur. Inschrijven tot en met 15 januari 12:00 uur. Uitslag toewijzing 16 januari.

Inschrijfperiode

Als op 9 januari 2024 de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 15 januari 12:00 uur want dan sluit de registratie. De volgende dag, 16 januari, worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

image alt

Informatiebijeenkomst De Werven

Kom langs op de informatiebijeenkomst van De Werven. Je krijgt informatie over de woningen en over Reeve zelf. Verder krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de architect, makelaar, ontwikkelaar, aannemer en de hypotheekadviseur. Verzamel jouw vragen en we beantwoorden ze graag. We hebben ook brochures klaarliggen. Vergeet ze dan niet mee te nemen. Uiteraard wordt er voor koffie, thee en wat lekkers gezorgd. Kom je langs?

Informatiebijeenkomst De Werven
Datum: zaterdag 13 januari 2024
Inloop: 10:00 - 12:00 uur
Adres: Het 8stewerk - Zwartendijk 8, 8265 PD Kampen

Financiële check

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check.

Iets vragen? Contact over De Werven
Maak alvast je keuze Naar woningaanbod