Woningen De Werven fase 1 zijn toegewezen

16 januari '24

De inschrijfperiode voor De Werven fase 1 is maandag 15 januari gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Woningen beschikbaar in De Dorpskern

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in De Dorpskern. Bekijk nu het actuele woningaanbod en neem vrijblijvend een optie op één van de beschikbare woningen. Of neem contact op met onze nieuwbouwmakelaar.

Naar woningaanbod De Dorpskern
Heb je een vraag? Neem contact op
De Werven in Reeve Woningaanbod