Bungalow

€ 620.000 - € 660.000 v.o.n.

Omschrijving

Wil je als eerste van Nederland wonen op een Klimaatdijk waar je vrij uitkijkt op het water en Nederland op zijn mooist beleeft? In de Werven fase 1 worden 4 bungalows ontwikkeld.


Heb je interesse in een woning in De Werven fase 1? Meld je hieronder aan voor deze projectfase. Je staat dan meteen ingeschreven als belangstellende voor dit project. Via onze nieuwsbrieven houden wij je vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van dit project.

Bungalow

€ 620.000 - € 660.000
ca. 184 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
Tuin
dorpsleven
image alt

Inclusief luxe keuken van Satink Keukens

Alle bungalows van De Werven fase 1 worden inclusief volledig afgewerkte luxe keuken opgeleverd. Dat scheelt dus flink in de kosten voordat jij je nieuwe woning kunt betrekken. Kies je voor een andere keuken? Dat kan ook! Bekijk nu de keukenbrochure van Satink.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is? Let op: in de afbeelding staat een vergelijking van woningen met drie verdiepingen, maar de bungalows in dit plan hebben twee verdiepingen.


Lees verder

brochure-img