De Werven krijgt vorm. En hoe!

3 juli '23

Wonen in een prachtig nieuw natuurgebied, hoog op de Klimaatdijk. Vrij uitzicht op groen, of zelfs op het Reevediep. De auto parkeer je naast je woning of vlakbij in één van de openbare parkeerplaatsen en je fiets zet je in je eigen berging. Uniek! En… betaalbaar. Dat is wonen in De Werven. De 1e fase met 34 woningen krijgt steeds meer vorm. We hebben het plan en ontwerp voor fase 1 de afgelopen tijd aangepast, zodat het straks nóg beter aansluit op het karakter van deze unieke plek én de wensen van toekomstige bewoners. Een tipje van de sluier over de architectuur: denk aan metselwerk in ruw wildverband, fraaie houten accenten en speelse aluminium daken. Nieuwsgierig? Bekijk nu alvast de vogelvlucht, de impressies volgen later.

Verkoop fase 1 komt in zicht

Een nieuwbouwproject op een unieke locatie; een prachtig nieuw natuurgebied, bóvenop een robuuste waterkering van 2 kilometer lang en 130 meter breed. Bij de ontwikkeling van zo’n bijzonder project ga je niet over één nacht ijs. Het vergt zorg, aandacht en… tijd. De afgelopen periode heeft BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling samen met KHV architecten en Mateboer hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp van De Werven fase 1. Daarbij hebben we zoveel mogelijk input en wensen van belangstellenden meegenomen, verzameld via een enquête. Het resultaat mag er zijn, en… gaat naar verwachting nog dit jaar (4e kwartaal) in verkoop!

image alt

Betaalbaar wonen op een prachtige plek

In De Werven fase 1 komen 34 duurzame woningen in een frisse, robuuste architectuur. Met gevels in fraai metselwerk – ruw wildverband met uitstekende koppen – en accenten zoals kozijnen met houten kaders. Het aanbod is gevarieerd en bestaat uit:

  • Starterswoningen (circa 70 m2)
  • Rijwoningen (circa 110 m2)
  • Bungalows (circa 130 m2)
  • 2 onder 1 kapwoningen (circa 145 m2)
  • Royale 2 onder 1 kapwoningen (circa 160 m2)
  • Vrijstaande woningen (circa 150 m2)

Alle woningen krijgen een eigen berging en parkeergelegenheid dichtbij: naast de deur óf in een parkeerkoffer in het cluster. De woningen worden bovendien aangeboden inclusief een standaard keuken. Hierdoor kunnen we in het plan ook betaalbare woningen aanbieden, waarvan een deel ónder de NHG-grens. En dát is natuurlijk gunstig voor de financiering!

Blijf op de hoogte!

In De Werven woon je in een duurzame en (betaalbare) woning op een fantastische plek; hoog op de klimaatdijk, met een fantastisch vrij uitzicht op en over het groen en water van Reeve. Fris, eigentijds, duurzaam en kwalitatief… Unieker dan dit vind je het niet. Iets voor jou? Meld je nu aan als belangstellende en ontvang vanaf nu het laatste nieuws in je mailbox. Zoals de details en schetsen van de woningen, de prijsindicatie en natuurlijk de start verkoopdatum.

Meer nieuws lezen Nieuwsoverzicht
Ontdek De Dorpskern Reeve in verkoop