Logo Logo

Op 31 december 2017 sloot de inzendtermijn van de Reeve fotowedstrijd. Uit tientallen inzendingen is nu de winnende foto gekozen. Benieuwd naar de gekozen foto en de fotograaf? Lees dan snel verder.

Lees verder

Vrienden van Reeve

Heb je belangstelling in Reeve en wil je daarnaast ook betrokken zijn bij de ontwikkeling? Dan is het mogelijk je aan te sluiten bij de Vrienden van Reeve.

Lees verder

Het ontwerpbestemmingsplan Reeve heeft van 5 oktober tot en met 15 november 2017 ter inzage gelegen. Er zijn 6 zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Reeve ontvangen. Ook heeft het beeldkwaliteitsplan in dezelfde periode ter inzage gelegen. Hier zijn geen zienswijzen over binnengekomen. Het college van B&W van de gemeente Kampen stelt aan de gemeenteraad voor zowel het bestemmingsplan Reeve als het beeldkwaliteitsplan (on)gewijzigd vast te stellen.

Lees verder

Houd je van fotograferen? Dan heb je nu een extra goede reden er op uit te trekken. Schiet de mooiste foto van het gebied waar Reeve komt en win € 100,-!

Lees verder

Op zaterdag 4 november 2017 was het mogelijk om een vooruitblik naar de toekomst van Reeve te werpen. Onder het genot van een kop koffie of thee konden vragen gesteld worden aan het aanwezige projectteam. Het evenement vond plaats op de locatie waar Reeve gepland is.

Lees verder

Save the date!

Ben jij geïnteresseerd in Reeve? Op zaterdag 4 november heb je een unieke mogelijkheid het gebied te bekijken.

Lees verder

Vanaf 5 oktober ligt het ontwerp bestemmingsplan in het stadhuis van Kampen ter inzage. Tot 16 november is er de gelegenheid om zienswijzen in te dienen.

Lees verder

Op 12 juni jl. vond een productieve bijeenkomst plaats over Reeve. Deze bijeenkomst werd gehouden in Het Gemaal in Kampen.

Lees verder

BPD Gebiedsontwikkeling heeft deelgenomen aan het Internationale Hanzecongres.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?