2 onder 1 kapwoning

€ 525.000 - € 580.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een heerlijk ruime woning met een royale tuin én een eigen parkeerplaats? Hier in De Werven fase 1 in Reeve komen 8 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar variërend van circa 147 tot 161 m2 op een unieke plek. Midden op de dijk. Nergens kan dit in Nederland, maar in De Werven wel. Hier woon je in een parkachtig landschap rond een erf, terwijl de stad Zwolle op een steenworp afstand ligt. Iets voor jou?

Verkocht

2 onder 1 kapwoning

€ 525.000 - € 580.000
ca. 147 - 161 m2
4 kamers
3 woonlagen
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-westen
image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.