2 onder 1 kapwoning #021

€ 575.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Royaal wonen! Dat is wonen in deze fijne 2 onder 1 kap woning. Je hebt veel woonoppervlakte en een prachtige achtertuin waar genoeg plek is voor een loungeset, tuintafel en trampoline voor de kinderen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vrije uitzicht aan de achterzijde. Worden jouw woonwensen straks gerealiseerd?

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #021

€ 575.000
ca. 161 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
1 Parkeerplaats
ca. 122 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.