2 onder 1 kapwoning #022

€ 548.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Stel je voor, een woning waar het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overlopen, een plek waar comfort en natuur hand in hand gaan. Dit bouwnummer met de bruine baksteen en groene gevelbeplanting past perfect in het landschap. Hier kom je helemaal thuis na een werkdag en ervaar je het gevoel van rust en ontspanning. De kinderen kunnen niet wachten om lekker buiten te gaan spelen met de andere kinderen uit de buurt. In deze prachtige omgeving kunnen ze heerlijk op avontuur en tegelijk voelt de plek ontzettend veilig.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #022

€ 548.000
ca. 146 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
1 Parkeerplaats
ca. 94 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.