Hoekwoning

€ 385.000 - € 387.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen op een unieke plek rond een erf, is dat jouw woondroom? En dan ook nog eens omringd door een parkachtig landschap. Nergens in Nederland kan het, maar wel in De Werven fase 1 in Reeve. Wonen op een dijk. Hier komen 2 hoekwoningen beschikbaar van circa 110 m2 met 3 slaapkamers én een heerlijke tuin. Genoeg ruimte voor je gezin, iets voor jou?

Verkocht

Hoekwoning

€ 385.000 - € 387.500
ca. 110 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid-oosten
image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.