Hoekwoning #001

€ 387.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Stel je voor, een woning waar het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overlopen, een plek waar comfort en natuur hand in hand gaan. Dit bouwnummer met de bruine baksteen en een geveltuintje aan de voorzijde van de woning past perfect in het landschap op de dijk. Hier kom je helemaal thuis na een lange werkdag en ervaar je het gevoel van rust en ontspanning. 

Verkocht

Hoekwoning #001

€ 387.500
ca. 111 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 42 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.