Hoekwoning #004

€ 385.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Stel je eens voor. Het is woensdagmiddag. Je hebt net de kinderen opgehaald uit school en fietst samen met ze terug naar huis. De zon schijnt, jullie lunchen lekker in op het terras. Ze kunnen niet wachten om daarna lekker buiten te gaan spelen met de andere kinderen uit de buurt. In deze omgeving kunnen ze heerlijk op avontuur en tegelijk voelt de plek ontzettend veilig.

Verkocht

Hoekwoning #004

€ 385.000
ca. 111 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 42 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.