Levensloopwoning

€ 480.000 - € 510.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Gelijkvloers en zorgeloos wonen rond een erf, maar óók de ruimte hebben om familie en kleinkinderen te ontvangen? Dat kan in een van deze 3 bungalows van 128 m2 met 2 slaapkamers en een heerlijke tuin in De Werven fase 1 in Reeve. De 2-laagse bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Parkeren? Dat doe je gemakkelijk op de oprit. En in je tuin geniet je lekker van je eerste kopje koffie in de ochtend. Hier hoef je niet meer weg!

Verkocht

Levensloopwoning

€ 480.000 - € 510.000
ca. 128 m2
3 kamers
2 woonlagen
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-oosten
image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.