Starterswoning

€ 270.000 - € 290.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Betaalbaar wonen op een uniek plekje in Nederland? Zo uniek dat het nergens anders in Nederland voorkomt. Wonen op een dijk en rond een erf! Dat kan in De Werven fase 1 in Reeve. Hier komen 12 starterswoningen van circa 71 m2 beschikbaar. De pérfecte starterswoning met 2 slaapkamers en een fijne voortuin. Perfect voor een ochtendkoffietje. Iets voor jou?

Verkocht

Starterswoning

€ 270.000 - € 290.000
ca. 71 m2
3 kamers
3 woonlagen
Tuin
Noord-westen
image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.