Starterswoning #007

€ 278.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een koopwoning en wil je betaalbaar wonen op een unieke plek in Nederland? Dan is dit bouwnummer iets voor jou. De woning met de bruine baksteen in combinatie met gevelbeplanting past perfect in het groene landschap. Hier fiets, wandel of loop je hard midden in de natuur. Verlang je naar iets meer reuring? Zwolle is binnen handbereik. 

Verkocht

Starterswoning #007

€ 278.000
ca. 70 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 30 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.