Starterswoning #033

€ 274.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Droom je van een eigen woning, waar betaalbaarheid en comfort hand in hand gaan? Dit bouwnummer zou dan wel eens jouw droomplek kunnen zijn. De bruine tint van de bakstenen, aangevuld met gevelbeplanting, voegt zich naadloos in het groene landschap dat de woning omringt. Een plek waar je de natuur écht beleeft, of je nu fietst, wandelt of hardloopt. En als je toe bent aan wat meer reuring, dan ligt Zwolle binnen handbereik.

Verkocht

Starterswoning #033

€ 274.000
ca. 70 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 34 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.