Tussenwoning #003

€ 370.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Nadat je op zaterdagavond heerlijk hebt gegeten en geborreld met vrienden, word je de volgende dag uitgerust wakker. In alle stilte loop je naar beneden, zet je koffiezetapparaat aan en maakt een heerlijke cappuccino. De zon schijnt al volop, je opent de deur naar het terras en loopt met je koffie naar buiten. Je hoort alleen de vogeltjes fluiten. Wat een rust, hier is het heerlijk wakker worden. 

Verkocht

Tussenwoning #003

€ 370.000
ca. 111 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 40 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Reeve, een fietswalhalla in het IJssellandschap

Nieuwbouwplan Reeve is een waar fietswalhalla in het IJssellandschap. De vele fietspaden rond dit prachtige gebied, maken onderdeel uit van het lokale fietsnetwerk. Ze zijn verbonden met andere belangrijke wegen, woonwijken en bezienswaardigheden in de omgeving.


Lees verder

image alt

Groenverklaring voor De Werven fase 1

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in De Werven fase 1. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen?


We vertellen je er hier meer over.